Musikquiz

 

Musikquiz är den perfekta ”igångsättar-aktiviteten” som mjukar upp festen och sätter fart på gästerna! Ni delas upp i lag, bordsvis eller individuellt. Beväpnade med papper, penna och tävlingsvilja gör ni vad som krävs för att imponera på en lätt mutbar trubadur.

Ni leds på ett professionellt sätt genom musikhistorien, nya och gamla klassiska låtar, artister och årtal. Vilket lag hänger först med på refrängen? Vem klarar av följdfrågan? Vilka visar mest inlevelse under refräng- och allsångstävlingen? Tio snabba låtar fyras av, hinner ert lag känna igen alla tio?

Musikquiz är en glad och upplivande tävling som får igång de flesta efter en lång dags konfererande. Passar utmärkt att starta igång efter middagen till kaffet och desserten. En musikquiz tar cirka 1 timma att köra med rättning och prisutdelning till vinnande lag.

Trubadur Leo Beck tar er med på en spännande musikalisk resa med artister och musikfakta från olika decennier. I tävlingen får företaget förbättra sina kunskaper inom musikhistoria och social träning. Leo delar ut guldmedaljer till det vinnande laget.