Firmafest & Evenemang

 

Det kan många gånger passa med livemusik till välkomstdrinken, ett vanligt inslag brukar vara en trubadur som spelar behagliga och finstämda låtar på gitarr och sång.

Gig med M. Michailoff på skatteverket

Jag hjälper er hitta rätt val av musik och upplägg till evenemanget till er firmafest eller ert evenemang, allt utifrån era förutsättningar och er budget.

Exempel på upplägg

Ankomst

När gästerna anländer till välkomstdrinken och minglet, är det trevligt att mötas av en trubadur där livemusik framförs på gitarr, piano och sång – Det ger en harmonisk inramning – Här är volymen anpassad. Repertoaren har en bra och bred blandning – Musikvalet anpassas till ditt upplägg och tema. (Man kan också köra med en spellista från Spotify.)

Middag

Musikquiz är den perfekta ”igångsättar-aktiviteten” som mjukar upp festen och sätter fart på gästerna! Ni delas upp i lag, bordsvis med lagnamn, lagledare och en sekreterare. Beväpnade med papper, penna och tävlingsvilja gör ni vad som krävs för att imponera på en lätt mutbar trubadur. Musiktävlingen (musikquiz) är interaktiv och passar perfekt till kaffe och dessert, och får dina arbetskamrater eller dina gäster att samarbeta och lära känna varandra.

Dans

Trubadurunderhållning, DJ eller Duo-coverbandet som lockar till sång och dans. Här sätter vi fart på företagsfesten med välkända coverlåtar från dagens heta hits till alla gamla klassiska godingar. Trubadur Leo Beck eller Duo-bandet Kick Off drar nu igång festen med: Rocklåtar, poplåtar, schlagerlåtar, discolåtar och några fartfyllda dansbandslåtar. Firmafesten avslutas den sista timman med discjockey underhållning av trubadur och DJ Leo Beck.