Att boka en trubadur i Stockholm

 

Att tänka på inför att hyra en trubadur alt. trubadurduo från Stockholm.

Vad kostar det att hyra en trubadur i Stockholm?

Allt du måste veta innan du hyr en trubadur?

Den mest återkommande frågan vi får är: ”Vad kostar det att hyra en trubadur i Stockholm?

tänka-på-när-du-bokar-en-trubadur

För att kunna svara på frågan, så behöver vi först gå igenom de faktorer och önskemål som du som kund har på trubaduren. Det beror på vad som ingår i form av speltid, utrustning, rekvisita samt eventuella extralåtar som behöver övas in inför uppträdandet.

Den faktor som är mest avgörande för priset att boka en trubadur, är den totala tidsåtgången som inkluderar restid, arbetstid med inlastning av teknik, upp- och nedmontering av teknik, samt underhållningen till själva framträdandet. Det kan handla om några timmar upp till ca 12-17 timmars arbetsdag. Jag underhåller till största delen som Trubadur i Stockholm med omnejd.

Faktorer som påverkar priset för att boka en trubadur

  • Storleken på ljudanläggning.
  • Eventuell kostnad för separat ljudtekniker. (vid större evenemang)
  • Storleken på ljusanläggning. (om det behövs)
  • Eventuell kostnad för separat ljustekniker. (därutöver)
  • Eventuell kostnad för separat scen. (vid behov)
  • Avstånd till framträdande = Reseersättning utanför Stockholm mm.
  • Eventuell övernattning, kost & logi.
  • Datum för framträdande, vardag eller helg.
  • Speciella önskemål på låtar som kräver inövning och extra repetitioner.
  • Arbete utöver ordinarie framträdande.

Uppdraget som sådant är av största vikt.

Det kan vara en halvtimmes speltid som trubadur, eller upp till 3-7 timmars spelande som trubadur i Stockholm eller anna ort? Där skiljer sig givetvis priserna åt. Vi hjälps åt att hitta rätt upplägg med musiken inför ditt event. Det går alltid att hitta en bra passform efter dina behov, så att rätt typ av musik, ljudutrustning och upplägg används på ditt event.

Det vanligaste misstag som kunder gör:

Möjligen är det viktigaste att välja en trubadur som har känslan och förmågan att skapa rätt stämning, med rätt typ av repertoar. Det är av största vikt att du väljer en lyhörd trubadur, som känner in kundens önskemål med tillställningen och festen.

Ett bra knep du kan lära dig, är att se hur många frågor och vilket intresse den tillfrågade trubaduren har för dig och ditt event. En oengagerad trubadur är mer intresserad av sin egen repertoar, och sitt standard upplägg.Så med det sagt, så ring eller skriv till mig, för en kul och lyckad fest med den bästa tänkbara musikunderhållningen.
Leo Beck – Trubadur i Stockholm.