Om Leo Beck

 

Jag har arbetet som Trubadur i Stockholm och övriga landet i många år. Uppdragen är till största delen företagsfester och privata event med mitt band eller som trubadur och DJ.

Trubadur spelar gitarr.

Trubadur Leo Beck styr upp ditt evenemang med musik och sång.

Vilken toppenkväll det blev tack vare artist Leo Beck! Så nöjd, mina chefer höll t.o.m ett tal för mig, att allt var så bra förberett och ordnat. Trubadur Leo Beck med sin pianist gjorde en fantastisk kväll för oss på Systembolaget Skarpö Kursgård.
Lena Otterud - Systembolaget AB
Jag heter Leo Beck och underhåller som trubadur i Stockholm och övriga landet. Jag trivs bäst när jag får sätta fart på kalaset, rocka igång firmafesten eller skapa en magisk stämning på bröllopet. Senare under kvällen kan jag vara er lyhörda DJ, och spela upp till dans med era favoritlåtar. Idag är jag en etablerad trubadur i Stockholm med ca 100 spelningar per år, varav det flesta uppdrag är företagsarrangemang. Mitt mål med varje uppdrag är att få till ett lyckat, professionellt och uppskattat arrangemang. Jag medverkar på alltifrån mindre intima event, till stora och viktiga företagsfester. Beroende på önskemål och förutsättningar framträder jag i olika konstellationer. Som trubadur eller i en duokonstellation som jag kallar Minibandet, med bland andra Jonas Snitt, Lars Edvall, Lars Nyström eller med partybandet Kick Off.

Om jag är bokad eller upptagen på önskat datum, så kan jag rekommendera några mina bästa artistkollegor, som har lång och erfarenhet av att underhålla på företagsfester, bröllop och födelsedagsfester. Kontakta mig för att hyra en Trubadur i Stockholm till din fest.