Om Leo Beck

 

Jag är Stockholmstrubaduren med många års erfarenhet från musik- och nöjesbranschen. Jag har varit verksam som trubadur i Stockholm många år.

Trubadur spelar gitarr.

Trubadur Leo Beck styr upp ditt evenemang med musik och sång.

Jag ville berätta om hur supernöjda vi blev med vårt Musik Quiz! Alla hade jättekul och Leo Beck som höll i quizen var helt fantastisk och jätteduktig, han bjöd på sig själv och fick med alla i både allsång och dans. Tack för en jättelyckad kväll!
- Max Hamburgerrestauranger
Jag heter Leo Beck och arbetar som trubadur i Stockholm och övriga landet. Jag trivs bäst när jag får sätta fart på kalaset, rocka igång firmafesten eller skapa magisk stämning på bröllopet. Senare under kvällen kan jag vara er DJ, och spela upp till dans med era favoritlåtar. Idag är jag en etablerad trubadur och artist i Stockholm med ca 100 spelningar per år, varav det flesta uppdrag är företagsarrangemang. Mitt mål med varje uppdrag är att få till ett lyckat, professionellt och roligt arrangemang. Jag medverkar på alltifrån mindre och intima event, till stora och viktiga företagsfester. Beroende på önskemål och förutsättningar framträder jag i olika konstellationer. Som trubadur eller i en duokonstellation som jag kallar Minibandet, med bland andra Jonas Snitt, Lars Edvall, Lars Nyström eller med partybandet Kick Off.

Om jag är bokad eller upptagen på önskat datum, så kan jag varmt rekommendera några mina bästa trubadurkollegor eller fest- och partyband. Allt enligt dina önskemål. Mina kollegor har som jag, en lång och gedigen erfarenhet av att underhålla på privata fester, företagsfester, bröllop och födelsedagspartyn. Kontakta mig för att hyra en trubadur i Stockholm till din fest.