Om Leo Beck

 

Jag är Stockholmstrubaduren med många års erfarenhet från musik- och nöjesbranschen. Jag har varit verksam som trubadur i Stockholm många år.

Trubadur spelar gitarr.

Trubadur Leo Beck livar upp ditt evenemang med musik och sång.

Tack Leo, för att du hjälpte oss att få en lyckad 40- & 50-årsfest i maj 2016. Du ledde oss genom hela kvällen på ett fantastiskt sätt. Proffsig på att få med gästerna, bra sånger under middagen, en magisk musikquiz som verkligen drog i gång hela festen, du fick även fart på de lugna pensionärerna. Dessutom en grymt bra repertoar och lyhörd för olika önskemål. Vi är helt enkelt tok nöjda!
Marie & Patrik - 40- & 50-årsskiva
Jag är en trubadur som trivs bäst när jag får sätta fart på kalaset, rocka igång firmafesten eller skapa stämning på bröllopet. Senare kan jag vara er DJ och spela upp till dans framåt sena natten med era favoritlåtar. Idag är jag en etablerad trubadur i Stockholm med ca 100 spelningar per år, varav det flesta uppdrag är företagsarrangemang. Mitt mål med varje uppdrag är att få till ett lyckat, professionellt och roligt arrangemang. Jag medverkar på alltifrån mindre och intima event, till stora och viktiga företagsfester. Beroende på önskemål och förutsättningar framträder jag i olika konstellationer. Som trubadur eller i en duokonstellation, med bland andra Jonas Snitt, Alex Brannäs, Lars Nyström eller med partybandet Kick Off.

Skulle jag vara upptagen på ett efterfrågat datum, så kan jag varmt rekommendera några mina bästa trubadurkollegor eller fest- och partyband. Allt enligt dina önskemål. Mina kollegor har som jag, en lång och gedigen erfarenhet av att underhålla på privata fester, företagsfester, bröllop och födelsedagspartyn. Kontakta mig för att få förslag på upplägg av musiken och kostnad att hyra en trubadur till festen.